Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: ۱۲ گروه متخلفی که برای تقلب، به دست آوردن سوالات کنکور و فرستادن پاسخ سوالات به افراد سازماندهی شده و از هر داوطلب مبالغ میلیاردی می‌گرفتند، شناسایی شدند.   به گزارش ایرنا، عبدالرسول پورعباس روز جمعه در حاشیه برگزاری آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مشهد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در مجموع آزمون سراسری از آزمونهای بسیار مهم کشور است و برخی سودجویان برای فروش صندلی برخی رشته های بسیار حساس با ارقام نجومی، تبلیغ کرده و به طریقی تلاش دارند تا در آزمون نفوذ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: آنها برای اینکه به آزمون نفوذ کنند سعی می‌کنند به سوالات دسترسی پیدا کنند. البته سوالات آزمون با روشهای قرنطینه و پلمب، تا صبح روز آزمون غیرقابل دسترسی است اما وقتی روی میز داوطلب قرار گرفته و باز شود با کمک ابزارهای فوق تکنیکی، فوق سری، فوق تخصصی جاسوسی و  دوربین‌های کوچک باکیفیت بسیار بالا در حد یک ثانیه از آن عکس گرفته و مخابره می‌کنند.   رییس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه با پیشرفت تجهیزات، انتظار داشتیم سوالات کنکور به بیرون مخابره شود، افزود: ما تمام انرژی خود را گذاشتیم که داوطلب نتواند از بیرون جلسه آزمون به پاسخها دسترسی پیدا کند.   وی ادامه داد: بر این اساس، سامانه ای را طراحی کردیم که شامل چند لایه پوششی بود. اولین لایه شناسایی ۲۶ هزار نفری بود که در سامانه های تقلب سازماندهی شده بودند. در دومین لایه، دفترچه و پاسخنامه را تفکیک کردیم که فرصت در دسترس بودن دفترچه و پاسخنامه از حدود چهار ساعت و نیم به یک ساعت و ربع کاهش یافت.   پورعباس افزود: در لایه سوم از دستگاههای ویژه سیگنال یاب و آشکارساز استفاده کردیم که تمام الکترونیکی و جدید است و تمام سیگنال هایی را که در جلسه آزمون رد و بدل می‌شد، کشف می کرد. در همین راستا تعداد زیادی از داوطلبان را با دستگاههای فوق مدرن دستگیر کردیم و به هیاتهای مرتبط سپردیم تا به پرونده آنان رسیدگی شود.   وی اظهار داشت: لایه آخر نیز سامانه ای است که تمامی پاسخنامه ها را از نظر فنی با هم مقایسه کرده و ارتباطات نامتعارف را کشف می‌کند و اگر داوطلبی با کلیدهای تقلب مرتبط شده باشد، شناسایی می شود تا به جزای خود برسد.   پورعباس در خصوص آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی هم گفت: فاصله اجتماعی مناسب و کیفیت برگزاری این آزمون خوب بود و نمونه موفق یک آزمون سالم با رعایت تمامی نکات کارشناسی و بهداشتی بود.   آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با حضور ۲ هزار و ۹۱۲ داوطلب در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکترا در مشهد و ۱۸ شهر کشور برگزار شد. تماشاخانه ببینید| تحمل گرمای سوزان برای حیوانات/ از یک لنگه پا ایستادن تا فرار به زیر شن‌ها ببینید| تا به حال تایونو تاماگو خوردید؟ انبه‌هایی که هرکسی نمی‌تواند بخورد، چون ۴ هزار دلار است فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۹۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود معلم در مهر امسال چگونه جبران می‌شود؛ معلمان را به اضافه کار تشویق می‌کنیم!

علی فرهادی؛ درباره کمبود معلم در مدارس اظهار کرد: در مهر ۱۴۰۲ ، ۲۰۳ هزار کمبود معلم داشتیم، از سوی دیگر نتایج آزمون استخدام معلمان با تأخیر اعلام شد به همین دلیل برای کنترل کمبود معلم در مهر ۱۴۰۳ چند راهکار اتخاذ کردیم.

وی افزود: امسال حدود ۱۰۵ هزار ردیف استخدام به آموزش و پرورش اختصاص یافته است و بر این اساس ۳۲ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی و  ۷۲ هزار نفر از طریق آزمون استخدامی، جذب خواهند شد.

فرهادی ادامه داد: افراد پذیرفته شده در مرحله اولیه آزمون استخدامی در ماه‌های خرداد و تیر در کانون‌های ارزیابی بررسی و پس از آن نتایج نهایی اعلام خواهد شد، در ماه‌های مرداد و شهریور هم دوره آموزشی این افراد در دانشگاه فرهنگیان برگزار خواهد شد تا با آمادگی نسبی اول مهر به کلاس‌های درس بروند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: اضافه کار معلمان شاغل و بازنشسته به صورت ساعات حق‌التدریس یکی از روش‌های جبران کمبود معلم است، پیش‌بینی می‌کنیم امسال حدود ۶۷ هزار نفر از آموزش و پرورش بازنشسته شوند اما تلاش می‌کنیم بازنشستگی معلمان را به تأخیر بیندازیم و ادامه تدریس آن ها را تمدید کنیم.

فرهادی بیان کرد: تلاش می‌کنیم معلمان علاوه بر ۲۴ ساعت تدریس موظف در هفته، ساعاتی را هم به عنوان حق‌التدریس فعالیت داشته باشند. هم اکنون از هر ۱۰ نفر معلم دو نفر به صورت اضافه تدریس فعالیت می‌کند و انگیزه کافی ندارند، هزینه ساعت حق‌التدریس معلمان ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان است بنابراین به لحاظ مالی انگیزه لازم را ندارند.

وی افزود: افزایش هزینه پرداختی به معلمان بابت ساعات حق‌التدریس را به شورای حقوق و دستمزد پیشنهاد دادیم که از آن استقبال شد و نرخ حق‌التدریس معلمان دو برابر خواهد شد. هم‌اکنون ارتباط خوبی بین وزارت آموزش و پرورش با سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی شکل گرفته که علت آن هم شفافیت و ارائه آمار دقیق است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی برگزار شد
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • کمبود معلم در مهر امسال چگونه جبران می‌شود؛ معلمان را به اضافه کار تشویق می‌کنیم!
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • آیلتس چیست؟
  • ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف